Psicóloga Adultos
Experta en Teatro terapia
Colegiada núm.: 15045

 

FORMACIÓ REGLADA

 

 

MÀSTER Psicòleg General Sanitari URV (2014-2016)

POST GRAU Expert en teatre-teràpia ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics)

Llicenciada en  psicologia per la Universitat de Barcelona. 2005

 

FORMACIÓ NO-REGLADA

 

 • Expert en Mindfulness. Cedipte Psicologia (2016-2017)
 • Formació P.N.L aplicada a la psicoteràpia a l’Espai, psicoteràpia i coaching. Judith Asensio. (2015-2017)
 • Curs intensiu TDAH i intervenció pel COPC. Sept 2012
 • Curs anual de Teatre per a la intervenció social i grupal a Pa’Tothom. Octubre 2009 al juny del 2010
 • Seminari pràctic de tècnica teatral aplicada amb PNL amb Maria Giovanna Hansen. 2010
 • Formació art dramàtic a Escola D’arts escèniques EÒLIA. 2004-2007

 

IDIOMES

Català i castella: natius bilingüe.

Anglès: mig amb estàncies a l’estranger.

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL  

 

Àmbit de la psicologia clínica i sanitària

PSICOMED SALUD

Octubre del 2013- Actualitat

Psicòloga sanitària adults

Unitat de tractament de TOC, trastorns d’ansietat, fòbies i trastorns de la conducta alimentària. Trastorn obsessiu-compulsiu, trastorn d’ansietat generalitzada, atacs de pànic, fòbies específiques i dificultats relacionades amb l’alimentació (estratègies d’afrontament de l’ansietat, l’estrès, l’avorriment… entre d’altres).

 • El programa de pràctiques del màster de psicòleg general sanitari l’he empleat en aprofundir i adquirir coneixements en el diagnòstic, avaluació i tractament de trastorns d’ansietat, obsessius i fòbies; així com en el tractament grupal en drogodependències.

 

PSICOLOGIA HORTA-GUINARDÓ

Septembre 2013- juliol 2014

Psicoterapeuta individual i grupal

Co-terapeuta grupal en col·laboració amb psicòloga terapeuta familiar sistèmica en teràpies de grup de trastorns alimentaris (adults i joves). Part de la meva aportació és la integració de tècniques psicodramàtiques.

Psicoterapeuta individual: trastorns de la conducta alimentària, drogodependències, trastorns d’ansietat i estat d’ànim i trastorns obsessius.

 

ASSOCIACIÓ RETORN (Casa Bloc). Centre d’atenció a les drogodependències.

Setembre 2010-juliol 2014.

Terapeuta en drogodependències i taller d’entrenament en habilitats socials

Dirigeixo un taller terapèutic d’entrenament en habilitats socials, autoestima i prevenció de recaigudes, integrant tècniques psicodramàtiques i de la teatre teràpia. També porto una teràpia de grup de persones addictes en recuperació (més d’un any abstinents) que  presenten simptomatologia alimentària.

 

AUDIO-FACTORY.

Abril 2011-novembre 2012.

Psicòloga sanitària.

Donar suport al procés d’adaptació (ansietat i aspectes emocionals i/o d’altres tipus que l’estan dificultant) del pacient que pateix un dèficit auditiu (en estreta col·laboració amb l’equip d’audio-protesistes). Atenció psicològica d’altres demandes de psicologia de l’adult.

 

PROJECTE ALEGRET PSICOLOGIA.

Septembre 2010-actualitat.

Tallers (terapèutics i a empreses) d’entrenament en habilitats socials, comunicació, gestió emocional i empoderament on la metodologia principal se centra en l’ús del teatre com a eina terapèutica.

 

 • Taller terapèutic per a grup de joves amb trastorns de la conducta alimentària. Khepra (Centre d’atenció als trastorns alimentaris). Abril 2013 a l’octubre del 2013.
 • Taller terapèutic per a grup de joves amb trastorns de conducta, TDAH i Khepra (Centre d’atenció als trastorns alimentaris). Juny 2013 a juliol 2014.
 • Taller terapèutic per a grup de joves amb trastorns de la conducta alimentària. Labor-Nepp (Centre d’atenció als trastorns alimentaris ). Setembre 2010-octubre 2012.
 • Taller terapèutic per a un grup de persones amb trastorn mental sever. Club social el Llorer. Setembre 2011 a juliol del 2014.
 • Taller terapèutic a un grup de persones amb trastorn mental sever i discapacitat. Aprodisca Montblanc. Setembre 2010 a juny del 2011.
 • Taller formatiu per a millorar el treball en equip d’un grup de treballadores del àmbit del menjador escolar. Fundació en Xarxa. 2014
 • Taller educatiu gestió del Bulling per a un grup de 5è i 6è de primària de l’escola el Catllar. Fundació en Xarxa. 2014
 • Dinamització de tallers als hospitals per a diferents col·lectius (trastorns alimentaris, trastorn mental, gent gran, nens i joves). Setembre del 2010 al setembre del 2011.

 

 

 

Àmbit formatiu i d’empresa

URV

Professora associada per al màster de Psicòleg General Sanitari i el Grau de Psicologia.

Gener 2017-actualitat.

Assignatura de malalties cròniques (màster) i de psicologia de la salut (grau). Tutora de pràctiques i treball de fi de grau i fi de màster per a 10 alumnes.

 

DORMITY

Formadora àmbit RRHH

Octubre del 2014- juliol 2015

Empresa dedicada a la venta i assessorament del sector del descans. Participo com a formadora en dos projectes diferents:

 • Formació en matèria d’entrenament en habilitats socials i comunicació (millora de les competències socials) dels diferents equips de venedors.
 • Formació en matèria de treball en equip, comunicació, lideratge i entrenament en habilitats socials amb l’equip de caps de venta de l’empresa.

 

FUNDACIÓ PRIVADA EN XARXA. Serveis educatius, formatius i lleure. Tarragona.

Abril 2011-juliol 2014.

Formadora en l’àmbit de la psicologia evolutiva, gestió de l’estrès i tècniques de relaxació i  entrenament en habilitats socials.

Formació continuada en entrenament en habilitats socials, intel·ligència emocional i resolució de conflictes per a professionals de l’àmbit del lleure i l’educació.

 

MÀSTER DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL. Universitat Rovira i Virgili.

Març 2013 i desembre 2013

Formació sobre la gestió de l’estrès i tècniques de relaxació (lideratge)

 

Voluntariat

Càritas

2012-2013. Psicòloga d’acompanyaments individuals i grupals.